Despre noi

Cine suntem?

Northside Auto, firma cu capital integral românesc, a fost înființată în România încă din anul 2016. Bazele acestei companii au fost puse de domnul Sergiu G. Buliga, din dorința de a împărtăși din pasiunea, cunoștințele și vasta sa experiență în domeniul cosmeticii auto. Toate acestea fiind dobândite în showroom-uri din Germania, începând cu anul 2011. Domnul Buliga, în perioada 2011 – 2016, a fost contractat de reprezentanțele Mercedes-Benz, Audi, BMW și Porsche. La Northside Auto, toată această experiență suntem dornici să o împărtășim cu fiecare profesionist și pasionat în parte.

În decursul anilor, compania a crescut extinzându-și activitatea. Dacă inițial, proiectul a fost destinat zonei de nord a țării, în prezent Northside Auto este în continuă expansiune și colaborează cu clienți din mai multe județe ale țării.

Dorința de perfecționare și profesionalismul ne face sa fim mereu în pas cu inovațiile în domeniul auto. De aceea, oricare ar fi proiectul tău, „lasă-te pe mana profesioniștilor”, fiindcă acesta reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne demonstra aptitudinile, pasiunea și spiritul creativ.

Ce altceva trebuie sa știți despre Northside Auto?

Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de calitate superioară, cursuri de formare în acest domeniu, dar și servicii profesionale, cum ar fi polish profesional (corecție lac în profunzime), protecții cu tratamente ceramice și hidrofobe, dar și servicii de cosmetică interioară și de restaurare a suprafețelor de mahon și display-uri.

Avantajele oferite de experiența noastră în acest domeniu, precum și de suportul pe care îl acordăm fiecărui client în parte, fie profesionist, fie pasionat, sunt importante atât pentru acest tip afacere, cât și pentru menținerea calității suprafețelor exterioare și interioare a fiecărui autovehicul.

Ce ne dorim să facem pentru tine și afacerea ta?

Colaborarea cu noi, ca partener de afaceri bine organizat, după principii sigure, complexe si moderne, ar putea fi tot ce ai nevoie pentru a-ți satisface orice fel de nevoi ce pot izvorî pe parcursul desfășurării activității tale, dar și pentru a-ți promova serviciile la mai mulți potențiali clienți.

Echipa noastră bine pregătită îți va fi aproape în fiecare moment, pentru ca tu să poți realiza lucrări de o calitate ireproșabilă și să poți oferi servicii complete în domeniul cosmeticii auto. Motivul pentru care suntem alături de tine este acela ca împreună să depășim orice fel de limite, dar și așteptări din partea clienților.

Vrei mai mult de la tine și afacerea ta?

Vrei ca și clienții tăi să fie încântați de rezultate?

Acum este momentul să investești în afacerea ta! Pentru succes, fii împreună cu noi!

Megnor History

We’ve put a lot of thought in giving you the best possible experience to make your job easier.
Modules comes fully documented with step by step instructions. access premium support forum.
Our themes are not just nicely coded, they are built to show your visitors how much you care for beauty and for design.
Coded with WordPress best practices in mind, Modules will give you an amazing looking site easier.
Create as many modules as you want. Personalize them and build with them your pages.
Enjoy a comprehensive collection of WordPress 101 video tutorials on our membership training area.

Our Team Member

0

Hours Per Week

0

Line of code

0

Projects Completed

0

Shots On Dribble
X